KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на маталните индустрии „БРАКО“ и „ЛЕОВ“

10544399 10153041134559662_7216264064811657900_n

Во рамките на еднонеделниот престој на учениците од збратимениот град Шербур, во средата беше организирана посета на металната индустрија „БРАКО“ и „ЛЕОВ Компани“. Учениците од Франција, кои инаку се од машинската струка, се запознаа со разните видови на технолошки процеси кои се одвиваат во овие две фабрики.

 10928998 10153041134549662_4532146191344324410_n

10940469 10153041134799662_2612557553577229604_n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка со Р. Франција Посета на маталните индустрии „БРАКО“ и „ЛЕОВ“