KoleNedelkovski.edu.mk

Спортски ден

1723330 10153043226359662_8272929359602073477_n

Во рамките на активностите , поврзани со престојот на учениците од Општината Шербур, Октавиљ, Р.Франција, денес 15.01.2015, во попладневниот дел од активностите, беше одржан спортски дел од програмата, кој содржеше поголем број на колективни игри како: кошарка, тенис, пинг понг и пикадо. Домаќин на активноста беше Гимназијата Кочо Рацин, а од нашето училиште земаа учество наставниците по спорт и спортски активности, учениците домаќини и наставниците вклучени директно во реализација и координација на проектната активност преку Општина Велес. Заедно се дружеа сите наставници и ученици кои беа вклучени во проектниот тим. Немаше победени и победници, само весели и насмени лица на гостите и домаќините.

10303783 10153043225959662_4709951960844156120_n

10801522 10153043225709662_3222131228599453506_n

10922547 10153042469649662_563885961830710471_n

10930069 10153043225594662_8933906178566950493_n

10941026 10153043225574662_5811252453977244575_n