KoleNedelkovski.edu.mk

14.05.2015 ( верски празник во Р. Франција "Спасовден" )

 11270625 10153334345289662_8517369000357075130_o

Сите ученици кои беа дел на групата за ученичка размена со Р.Франција денес реализираа индивидуални програми во кои дел од денот поминаа во природа покрај нормандискиот брег и се дружеа со домаќините.
Ви претставуваме преку фотографии дел од програмата која учениците на ССОУ "Коле Неделковски" ја реализираа во денешниот ден.
Тоа се слики од живописните села на Нормандија и родната куќа на сликарот J.F.Millet. 
Продолжуваме да се стекнуваме со нови искуства.

 1913478 10153334279969662_6700008582126532371_o

11194596 10153334349739662_5401740483676098526_o

11218229 10153334349449662_1915546754023427296_o

Вие сте на: Home Меѓународна соработка со Р. Франција 14.05.2015 ( верски празник во Р. Франција "Спасовден" )