KoleNedelkovski.edu.mk

Реализација на индивидуални програми со учениците во Франција

 

11118809 10153339129984662_5436786200426509582_o

Денес 16.05.2015 година учениците од групата за ученичка размена во Р.Франција имаше реализација на индивидуални програми во организација на нивните домаќини.
Дел од учениците се дружеа во просторот на прекрасните паркови во градот преполни со растителни видови со кои учениците прв пат се сретнаа.
Дел од учениците го посетија воениот музеј кој се наоѓа во стратешката точка на градот Шербур.
Ноќта на музеите значеше возбудливо доживување за дел од учениците со посета на природонаучниот музеј на покровителот Емануел Лиас.
Дел од вечерта можеше да се помине на концерт на сенегалска музика во театарот Италиан во Шербур.
Ви даваме дел од фотографиите од природонаучниот музеј и ботаничката градина .
Учениците од ССОУ "Коле Неделковски" ја продолжуваат својата програма во текот на утрешниот ден.

 10012862 10153339129144662_6386587014939031171_o

10406629 10153339121059662_8784876277080955751_n

11114772 10153339126269662_5926116776275074435_o

11265529 10153339120739662_2164541641793258104_n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка со Р. Франција Реализација на индивидуални програми со учениците во Франција