KoleNedelkovski.edu.mk

8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.

8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска. Во петокот, замина осмата група на нашите најдобри ученици за Новогард, Република Полска. Им посакуваме среќен пат и убав помин.
Вие сте на: Home Меѓународна соработка 8-ма ученичка размена со збратименото училиште „Станислава Стажица“ од Новогард, Р. Полска.