KoleNedelkovski.edu.mk

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Учениците од 8-мата ученичка размена со збратименото училиште „Станислав Сташица“ од Новогард, Р. Полска, пристигнаа и се сместени во училишниот интернат