KoleNedelkovski.edu.mk

Заминаа гостите од Полска

Денеска, со свечена вечера на бродот „Панини“, заминаа гостите од Полска. Со желба за што поскора средба, им посакуваме среќен пат.
Вие сте на: Home Меѓународна соработка Заминаа гостите од Полска