KoleNedelkovski.edu.mk

Изложба на фотографии од Македонија во Полска

Мај 2019, Македонија - Декември 2018. Благодариме за одвоениот простор на Библиотеката во Новогард. Убава можност учениците од Општина Велес, да го претстават својот таленг, пред граѓаните на Новогард. Соработката на двете збратимени училишта, ни дава можност, секоја година да се организира ваков настан во двете земји. Линк од библиотеката: https://nowogard.naszabiblioteka.com/n,zapraszamy-na-wystaw…
Вие сте на: Home Меѓународна соработка Изложба на фотографии од Македонија во Полска