KoleNedelkovski.edu.mk

ЗАМИНАА ГОСТИТЕ ОД ПОЛСКА

Им посакуваме среќен пат и се гледаме повторно догодина на 10-тата јубиларна ученичка размена со училиштето „Станислав Сташица“ од Новогард, Р. Полска.
Вие сте на: Home Меѓународна соработка ЗАМИНАА ГОСТИТЕ ОД ПОЛСКА