KoleNedelkovski.edu.mk

Фото разгледница од патувањето до Новогард

foto-razglednica-novograd-naslovna

До Новогард се поминува низ Србија, Унгарија, Словачка, Чешка, Гeрманија и се разбира Полска. Прекрасни земји и култури кои треба да се посетат,видат и доживеат. Затоа порака до сите ученици: Учете, бидете најдобри и бидете дел од ова прекрасно доживување.

razglednica 1 

razglednica 2

razglednica 3

razglednica 4

razglednica 5

razglednica 6

razglednica 7

razglednica 8

razglednica 9

razglednica 10

razglednica 11

razglednica 12

razglednica 13

razglednica 14

razglednica 15

razglednica 16

razglednica 17

razglednica 18

razglednica 19

razglednica 20

razglednica 21

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Фото разгледница од патувањето до Новогард