KoleNedelkovski.edu.mk

Креативност и уметност

kreativnost-i-umetnost-naslovna

Во попладневните часови учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ од нивните полски пријатели како од обично ливче хартија да направат прекрасни уметнички дела. Голем „ЛАЈК“ за креативноста и умешноста на учениците.

 kreativnost 1

kreativnost 2

kreativnost 3

kreativnost 4

kreativnost 5

kreativnost 6

kreativnost 7

kreativnost 8

kreativnost 9

kreativnost 10

kreativnost 11

kreativnost 12

kreativnost 13

kreativnost 14

kreativnost 15

kreativnost 16

kreativnost 17

kreativnost 18

kreativnost 19

kreativnost 20

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Креативност и уметност