KoleNedelkovski.edu.mk

Одбележан 9-ти Ноември денот на ослободувањето на Велес

9-noemvri 14

Делегација на збратимениот град Новогард, училиштето „Станислава Стажица“ и преставници на ССОУ „Коле Неделковски“ денеска положија свежо цвеќе на Спомен „Костурницата“ на паднатите борци од народно ослободителната борба. Потоа делегациите го посетија училиштето каде гостите од Полска се запознаа со работата и воспитно образовниот процес. Во рамките на посетата беше посетена и машинската работилница и реалната компанија „ЕМКО“ при ССОУ „Коле Неделковски“

 9-noemvri 1

9-noemvri 2

9-noemvri 3

9-noemvri 4

9-noemvri 5

9-noemvri 6

9-noemvri 7

9-noemvri 8

9-noemvri 9

9-noemvri 10

9-noemvri 11

9-noemvri 12

9-noemvri 13

9-noemvri 14

9-noemvri 15

9-noemvri 16

9-noemvri 17

9-noemvri 18

9-noemvri 19

9-noemvri 20

9-noemvri 21

9-noemvri 22

9-noemvri 23

9-noemvri 24

9-noemvri 25

9-noemvri 26

9-noemvri 27

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Одбележан 9-ти Ноември денот на ослободувањето на Велес