KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на Шчечин

263226 10151620389799662 544426644 n

 

Ви должиме фотографии за вчерашната посета на Шчечин.Пред поаѓање за Балтичко море ви испраќаме еден мал дел од се она што најдобрите ученициод ССОУ,,Коле Неделковски,,Велес го посетија.Коае дворецот на Катерина,музејот на техниката каде учениците можеа да проследат како изгледал развојот на автомобилите ,трамваите и другите сообраќајни средства,како и дел од прекрасната архитектура на градот.Поздрав до сите во Македонија.

 481660 10151620389664662 992259298 n

581760 10151620390074662 700771615 n

941544 10151620389684662 1273949229 n

941655 10151620389969662 1087871640 n

943095 10151620390339662 1628072846 n

943619 10151620389924662 734672895 n

944260 10151620390119662 1252951617 n

954817 10151620389679662 564824033 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Посета на Шчечин