KoleNedelkovski.edu.mk

Аквапарк Грифина - Р. Полска

165423 10151623164699662 1152839167 n

Учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ кој се дел од групата за ученичка размена за Р.Полска денес имаа организирано посета и спортски активности во водени спортови во прекрасниот aquapark Laguna. Комплексот има премногу содржини, а учениците уиваа во топол и солен базен, олимписки базен, содржините на реквизитите за анимација и спортување во рамките на овој комплекс.
Задоволството и дружењето со вврсниците од збратименото училиште ќе остант засекогаш во сеќавање. Овој ден го продолжуваме со спортски активности во спортската сала на училиштето домаќин. Бидете поздрвени од сите ученици и наставници од групата и остнуваме под мотото ВРЕДИ ДА СЕ УЧИ во ССОУ Коле Неделковски, да се биде најдобар, да с биде вистински ученк достоен на ваква награда.

 482496 10151623164459662 585254229 n

960094 10151623164419662 1762427620 n

968961 10151623164489662 1131695050 n

970886 10151623164584662 16185799 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Аквапарк Грифина - Р. Полска