KoleNedelkovski.edu.mk

ТОМИСЛАВ ИВАНОВ - НАЈДОБАР ПРОСВЕТЕН РАБОТНИК ЗА 2013

603427 10151623464739662 1491534023 n

Во салата Бели Мугри денеска се одржа свечена академија по повод Денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј, 24 мај. На присутните гости им се обрати градоначалникот Славчо Чадиев. „Ова е празник за сите што ја користат кирилицата за свое официјално писмо. Ние сме дел од низата следбеници што го чествуваат овој ден. Седма година по ред на најдобрите наставници и професори од основните и средните училишта во градот општината им додели награди и признанија. Наградата за најдобар наставник во средното образование ја доби професорот Томислав Иванов од средното стручно oпштинско училиште „Коле Неделковски“. ОВА Е ТРЕТ ПАТ КАКО ПО РЕД НАСТАВНИЦИТЕ ОД ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ ЈА ПОНЕСУВААТ ОВАА ПРЕСТИЖНА НАГРАДА. ВО 2011 ГОДИНА ТОА БЕШЕ МИЦЕ СТЕВАНОСКИ, А ВО 2012 ГОДИНА ВАЛЕНТИНА ШКРЕКОВА.

 931217 10151623465389662 75335783 n

935630 10151623464329662 2103252480 n

944257 10151623465284662 601293590 n

944327 10151623464494662 610015729 n

946511 10151623465189662 290719021 n

970598 10151623465139662 781278000 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка ТОМИСЛАВ ИВАНОВ - НАЈДОБАР ПРОСВЕТЕН РАБОТНИК ЗА 2013