KoleNedelkovski.edu.mk

Последниот ден во Новогард

970145 10151625777384662 1920934623 n

Денес беше последниот ден од нашата посета на збратименото училиште.Имаше прекрасни содржини, Практични вежби во кабинетите на учииштето, од сите струки, машинска, електротехничка,сообраќајна и угостителско туристичка струка. Се реализираше излет во природа, во комплекс кој понуди мноштво рекреативни содржини, возенје со кајак, јавање на коњи, скара, забавни игри,тенис,хокеј на трева, одбојка,мал фудбал.Во вечерниот дел се организирше полска кујна со мала завршна свеченост на која за учениците беше поделен подарок од домаќините.Утре наутро тргнувме за Македонија.Поздрав до родителите,наставниците и учениците во ССОУ Коле Неделковски Велес.

 65670 10151625778824662 1619427748 n

261696 10151625778604662 1871520014 n

431786 10151625779119662 1338165535 n

482644 10151625777474662 173034069 n

581865 10151625777459662 1147480310 n

970370 10151625777674662 162084709 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Последниот ден во Новогард