KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на Скопје

poseta-na-skopje 1

Денеска учениците од збратименото училиште „Станислав Сташица“ од Новогард, Р. Полска заедно со своите врсници од ССОУ „Коле Неделковски“ го посетија Скопје. Се запознаа со знаменитостите и историјата на главниот град, посетија неколку музеи, спомен куќата на Мајка Тереза, го посетија Милениумскиот Крст на Водно до кој се стигнува со жичарата, се прошетаа низ старата чаршија, а денот беше заокружен со возење картинг во салата “Борис Трајковски“. И гостите и домаќините уживаа во оваа еднодневна посета. Уште еднаш нашето училиште, вработените и учениците се покажаа како одлични домаќини, а насмевката и задоволството се читаа на лицата на сите!

 poseta-na-skopje 2

poseta-na-skopje 3

poseta-na-skopje 4

poseta-na-skopje 5

poseta-na-skopje 6

poseta-na-skopje 7

poseta-na-skopje 8

poseta-na-skopje 9

poseta-na-skopje 10

poseta-na-skopje 11

poseta-na-skopje 12

poseta-na-skopje 13

poseta-na-skopje 14

poseta-na-skopje 15

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Посета на Скопје