KoleNedelkovski.edu.mk

Посета на ЛЕОВ Компани

poseta-na-leov-kompani 1

Учениците од Полска денеска го посетија „ЛЕОВ Компани“. Се запознаа со производниот процес и со производниот асортиман на компанијата.

 poseta-na-leov-kompani 2

poseta-na-leov-kompani 3

poseta-na-leov-kompani 4

poseta-na-leov-kompani 5

poseta-na-leov-kompani 6

poseta-na-leov-kompani 7

poseta-na-leov-kompani 8

poseta-na-leov-kompani 9

poseta-na-leov-kompani 10

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Посета на ЛЕОВ Компани