KoleNedelkovski.edu.mk

Прием на учениците од Полска во ССОУ „Коле Неделковски“

9884 10151635229479662 1235469700 n

Традиционално, со леб и сол беа примени учениците од Полска во ССОУ „Коле Неделковски“. На приемот пригодна програма изведе КУД „Коле Неделковски“ а потоа учениците се упатија во Мултифункционалната сала каде беше воспоставен телемост со училиштето „Станислва Сташица“. Потоа учениците направија кратка прошетка низ просториите на училиштето.

 263263 10151635236154662 1413805982 n

384995 10151635249114662 1328687842 n

575578 10151635229589662 2120743813 n

575692 10151635242034662 855993114 n

581188 10151635261549662 1583813602 n

935521 10151635243264662 1775110714 n

947077 10151635244929662 383185218 n

969255 10151635261219662 1952365588 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Прием на учениците од Полска во ССОУ „Коле Неделковски“