KoleNedelkovski.edu.mk

Работна средба со наставниците од Полска

421237 10151638814969662 1665293715 n

 

Денеска во просториите на ССОУ „Коле Неделковски“ се одржа работна средба со наставниците од средното училиште „Станислава Сташица“ од Новогард, Р. Полска. Се разговараше за можностите за натамошна соработка како и за сличностите и разликите во двата образовни системи.

 947169 10151638815019662 960942935 n

960043 10151638815024662 1682812612 n

960078 10151638815549662 748083986 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Работна средба со наставниците од Полска