KoleNedelkovski.edu.mk

Креативна работилница

10482 10151638836759662 1526960706 n

Учениците од Полска денеска под раководство на професорот по ликовна култура Борче Стојанов изработуваа фенери. Од жица, рачно изработена хартија и голема доза на креативност беа направени прекрасни креации.

 295639 10151638839314662 1751739029 n

969512 10151638836229662 693091245 n

971038 10151638836714662 1869450314 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Креативна работилница