KoleNedelkovski.edu.mk

Спортски натпревари

431842 10151638863009662 241017157 n

Во попладневните часови силите ги одмерија на спортски план учениците од Полска и домаќините од ССОУ „Коле Неделковски“. Гстите беа подобри во Фудбал а домаќините во ракомет. Победничкиот пехар отиде во рацете на гостите.

 426634 10151638863419662 1434455793 n

935557 10151638861194662 203184798 n

947026 10151638863959662 2018340035 n

971922 10151638860429662 1852481975 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Спортски натпревари