KoleNedelkovski.edu.mk

Свечена вечера

969315 10151638883289662 404524219 n

Во 20 часот беше организирана свечена вечера за гостите од Полска на хотелот „Романтик“. На учениците им беа дадени пригодни подароци а тие изразија желба да останат „уште малку“. Ноќеска учениците заминуваат на пат за Полска. Среќен пат и се гледаме догодина.

 9795 10151638880109662 1873567516 n

379706 10151638882749662 1947258071 n

418983 10151638879864662 911988249 n

600619 10151638879654662 1145145067 n

969479 10151638875184662 1097409262 n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Свечена вечера