KoleNedelkovski.edu.mk

МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА НА УЧИЛИШТЕТО

10714026 10152900570404662_9029369002040156936_o

Во рамките на програмата за меѓународна соработка, учениците од нашето училиште изработија божиќни и новогодишни честитки, кои ги упатија до своите пријатели од збратименото училиште Станислава Сташица од Новогард, Р. Полска. Воедно истите се придружија кон Конкурсот за изработка на картички со зимски содржини, кои збратименото училиште го упати до нашите ученици. Преку размена на креативна енергија и овојпат ги градиме мостовите на пријателството.

 10486127 10152900628784662_2430425945252768234_n

10609629 10152900628724662_1464703267580686719_n

10731175 10152900628794662_4128849453961031845_n

Вие сте на: Home Меѓународна соработка МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА НА УЧИЛИШТЕТО