KoleNedelkovski.edu.mk

Божиќна честитка

25398499 10156072226314662_1588970450619085507_o

Традиционално нашите ученици од прва година од паралелките 1-6 и 1-7 ги изработија Божиќните честитки за нашите пријатели во Збратименото училиште „Станислав Сташица“ од Новогард, Р. Полска. Секоја честитка е уникатно дело и носи порака на добри желби за претстојната прослава на Божиќ. Честитките патуваат за да стигнат, да бидат дел од изложбата, по повод прославата на Божиќ во училиштето од Р. Полска. Наставник: Снежана Софијанова

Вие сте на: Home Меѓународна соработка Божиќна честитка