KoleNedelkovski.edu.mk

Македонска вечер

makedonska-vecer-naslovna

Браво за Орце Траволта Драскачев, кој на Пољаците им покажа како се игра :)))))

Повеќе...

Посета на Меѕуѕорје и Волин

poseta-na-volin-naslovna

НЕМА ТЕКСТ, се спремаме за забава :))))

Повеќе...

Посета на Шчечин

poseta-scecin-naslovna

Денеска го посетивме градот Шчечин, оддалечен 60 км од Новогард. Прво го посетивме музејот на техника и комуникација каде учениците се запознаа со технолошкиот развој на полската авто индустрија. Во истиот музеј има и збирка на мачеви од разни временски периоди како и нивна класификација. Потоа учениците се упатија на едночасовно крстарење по реката Одра. На крајот беше посетен шопинг центарот Галаксија.

Повеќе...

Вие сте на: Home Меѓународна соработка