KoleNedelkovski.edu.mk

Келнер - Готвач

gotvac gotvac2
Учениците од образовните профили келнер и готвач можност за вработување ќе најдат во сите угостителски објекти (ресторани, мензи, кафулиња, хотели и др.).

Вие сте на: Home Образовни профили Келнер - Готвач