KoleNedelkovski.edu.mk

Отворен ден на училиштето - 29.05.2012

otvoren-den-29-05-2012

Идни средношколци, посетете го Средното стручно општинско училиште „Коле Неделковски“ на отворениот ден на училиштето и запознајте се одблиску со струките и образовните профили кои се изучуваат. Преку отворена комуникација со наставниот кадар дознајте се она што ве интересира за одреден образовен профил. Посетете не на 29.05.2012 година. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!!

 vtor-otvoren-den 1

vtor-otvoren-den 2

vtor-otvoren-den 3

vtor-otvoren-den 4

vtor-otvoren-den 5

vtor-otvoren-den 6

vtor-otvoren-den 7

vtor-otvoren-den 8

vtor-otvoren-den 9

vtor-otvoren-den 10

vtor-otvoren-den 11

vtor-otvoren-den 12

vtor-otvoren-den 13

vtor-otvoren-den 14

vtor-otvoren-den 15

vtor-otvoren-den 16

Вие сте на: Home Отворен ден Отворен ден на училиштето - 29.05.2012