KoleNedelkovski.edu.mk

Отворен ден во ОУ „Св. Кирил и Методиј“

10153135 10152379271379662_1583735209765977264_n

ССОУ „Коле Неделковски“ имаше презентација пред осмооделенците од основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ од Велес. Учениците кои минатата година завршија во ова училиште заедно со нивните наставници ги претставија струките и образовните профили кои се изучуваат. На отворениот штанд беа изложени наставни средства, помагала и творби кои учениците ги изработуваат на часовите по практична настава. Сите осмооделенци кои имаат прашања можат да не контактираат на facebook страната на училиштето, или на телефонскиот број 043/235-086. Драги осмооделенци се гледаме на ПРВИОТ УПИСЕН РОК НА 23 И 24 ЈУНИ !!!!!

 1520781 10152379270844662_5499349558172863569_n

10264945 10152379271099662_8259446242326990386_n

10155326 10152379272924662_504949816362342241_n

Вие сте на: Home Отворен ден Отворен ден во ОУ „Св. Кирил и Методиј“