KoleNedelkovski.edu.mk

ОТВОРЕН ДЕН ВО ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ - ВЕЛЕС

10428370 10152455147984662_6019429517762538468_o

Денеска во ССОУ „Коле Неделковски“ беше отворен ден. Ден во кој идните средношколци се запознаа со струките и образовните профили кои се изучуваат во училиштето. Осмоодделенците од Велес, Г.Оризари, Чашка, Иванковци, Градско, Росоман и други приградски населби го разгледаа училиштето, училниците каде се изведува наставата а професорите преку презентации ги запознаа учениците за се она што се изучува по стручните предмети од машинска, електротехничка, сообраќајна и угостителска струка.

ИДНИ СРЕДНОШКОЛЦИ ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА ПРВИОТ УПИСЕН РОК 23-24.06.2014 ГОДИНА. ИЗБЕРЕТЕ ГИ НАЈДОБРИТЕ !!!

 1800003 10152455153084662_7464331866159484082_o

10014810 10152455154689662_5926814605597435960_o

10403868 10152455165939662_2051191110644695940_o

Повеќе фотографии од отворениот ден на следниов линк 
Вие сте на: Home Отворен ден ОТВОРЕН ДЕН ВО ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“ - ВЕЛЕС