KoleNedelkovski.edu.mk

ОТВОРЕН ДЕН ВО ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“

 11012129 10153382328694662_1559795909781886431_n

Денеска, училиштето ги прими идните средношколци. Учениците од основните училишта од градот и околината се запознаа со образовните профили кои се изучуваат во ССОУ „Коле Неделковски“. Тие имаа прилика да ги видат кабинетите во кои се изведува наставата и опремата која ја користат учениците за изведување на теоретската и практичната настава. 
Во рамките на отворениот ден се одржа и изложба на автомобили и мотори во училишниот двор. Вљубениците во автомобилизмот имаа прилика да видат автомобили од различни генерации како и преработка на мотори. На сите учесници им беа доделени благодарници за учество а за „најсимпатичниот“ автомобил беше доделен пехар.
Машинска, електротехничка, сообраќајна и угостителско-туристичка струка се можностите за образование кои ги пружа ова училиште пред идните средношколци.

ИДНИ СРЕДНОШКОЛЦИ !!!!

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА ПРВИОТ УПИСЕН РОК НА 22 и 23 ЈУНИ 2015 година.

 1618488 10153382329069662_28688346369732506_n

10995383 10153382329059662_3197024145432006617_n

11020792 10153382328729662_6242652411231413036_n

11039099 10153382329564662_8083168822349675311_n

11295859 10153382329034662_4574669486081101056_n

11351427 10153382328629662_6476217382153297484_n

Вие сте на: Home Отворен ден ОТВОРЕН ДЕН ВО ССОУ „КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ“