KoleNedelkovski.edu.mk

Дел од атмосферата во наставничка канцеларија

Градоначалник на Општина Велес, Директор на училиштето, гости од Полска, ученици - осмоодделенци, гости, .... тоа е дел од атмосферата која владееше во наставничката канцеларија.
Заменик директорот на училиштето „Станислава Стажица“ им се обрати на присутните гости.

Вие сте на: Home Отворен ден