KoleNedelkovski.edu.mk

Отворен ден во ОУ „Св. Кирил и Методиј“

10153135 10152379271379662_1583735209765977264_n

ССОУ „Коле Неделковски“ имаше презентација пред осмооделенците од основното училиште „Св. Кирил и Методиј“ од Велес. Учениците кои минатата година завршија во ова училиште заедно со нивните наставници ги претставија струките и образовните профили кои се изучуваат. На отворениот штанд беа изложени наставни средства, помагала и творби кои учениците ги изработуваат на часовите по практична настава. Сите осмооделенци кои имаат прашања можат да не контактираат на facebook страната на училиштето, или на телефонскиот број 043/235-086. Драги осмооделенци се гледаме на ПРВИОТ УПИСЕН РОК НА 23 И 24 ЈУНИ !!!!!

Повеќе...

Отворен ден 29.05.2012

otvoren-den29-05-2012-naslovna

На ден 29 05 2012 година со почеток во 11.00 беше организирана и реализирана манифестацијата ОТВОРЕН ДЕН НА УЧИЛИШТЕТО во СРЕДНОТО СТРУЧНО ОПШТИНСКО УЧИЛИШТЕ Коле Неделковски во Велес. На мноштво штандови, во весела и пријатна атмосфера беше претставена образовната програма на Електротехничката,Машинската,Сообраќајната и Туристичко угостителската струка.Сите кабинети и училници, нагледни средства беа презентирани транспарентно.Посебно место во настанот кој го обележа овој ден е и ТЕЛЕМОСТОТ со збратименото училиште во Новогард Р.ПОЛСКА, училиштето Станислав Сташица, И ОВАА ГОДИНА ја прими групата на 15 најдобри ученици од нашето училиште во придружба на професорите Сашко Ѓоргов и Верица Анѓушева Ѓоргова.Размената СЕ СПРОВЕДУВА КАКО ДЕЛ НА ГОДИШНАТА ПРОГРАМА НА УЧИЛИШТЕТО.

Повеќе...

Отворен ден на училиштето - 29.05.2012

otvoren-den-29-05-2012

Идни средношколци, посетете го Средното стручно општинско училиште „Коле Неделковски“ на отворениот ден на училиштето и запознајте се одблиску со струките и образовните профили кои се изучуваат. Преку отворена комуникација со наставниот кадар дознајте се она што ве интересира за одреден образовен профил. Посетете не на 29.05.2012 година. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ !!!

Повеќе...

Обраќање на Градоначалникот на Општина Велес

Градоначалникоот на Општина Велес им се обрати на присутните и на учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ кои престојуваат во Новогард, Р. Полска.

Вие сте на: Home Отворен ден