KoleNedelkovski.edu.mk

ССОУ „Коле Неделковски” победник на натпреварот по готварство

KoleNedelkovski gotvenje1

Во периодот 26 – 27 . 09. 2013 во организација на С.О.У. „Наум Наумоски Борче“ – Крушево се одржа вториот Училишен државен натпревар по готварство за средни угостителски училишта од Р. Македонија. Учество во натпреварот, како минатата, така и оваа година земаа и учениците од ССОУ „Коле Неделковски“ од угостителската насока, поточно од образовниот профил „готвач“, и тоа во во екипно натпреварување со две групи во веќе проверен состав:

Тим 1
- Анес Алидини – 4 година
- Виктор Карастојанов – 4 година
- Даниел Пешовски – трета година

 Тим 2
 - Василија Илиевска – 4 година
 - Ангела Делова – 3 година
 - Харис Алидини – 3 година

Повеќе на veles.gov.mk

Вие сте на: Home Коле низ медиумите ССОУ „Коле Неделковски” победник на натпреварот по готварство