KoleNedelkovski.edu.mk

ССОУ „Коле Неделковски“ низ медиумите

 ССОУ „Коле Неделковски“ низ медиумите

- Доделени дипломите на матурантите од ОССУ „Коле Неделковси“

- Повторно ССОУ „Коле Неделковски“ со многу освоени награди

- 9-ти Мај, Денот на победата над фашизмот, Денот на Европа, Ден за Велес

- „ВРЕДИ ДА СЕ УЧИ“ - промотивни активности на ССОУ „Коле Неделковски“

- Првиот македонски гастрономски лексикон „Мак гастро“

- Училишна емисија „ЅВОН“

- „Утринска програма“ Канал 21

- Заврши посетата во Полска за најдобрите ученици од Коле Неделковски

- Средношколците од „Коле Неделковски“ со пехар се вратија од Полска

- Отворен ден на ССОУ Коле Неделковски

- Чествување на патронот

- ”УЗУС” го прослави патронатот на своето училиште !!

- Почит за хероите

- Стигнаа гостите од Полска

- Средношколци од Станислава Сташица во посета на средното општински училиште Коле Неделковски

- Ученици од средното училиште „Станислава Стажица“, Новогард, Република Полска во посета на Велес

- Учениците од Полска на прием во локалната самоуправа

- Полски средношколци воодушевени од Велес

- Гостите од Полска учеа да печат скара

- Учениците од Новогард во посета на Општина Велес

- Мулти функционална сала во ССОУ Коле Неделковски

- Реформи во тригодишното средно стручно образование

- Три први, две втори, пет трети места и пет пофалници за учениците од СОУ „Коле Неделковски“

- Републички награди за учениците од Коле Неделковски

- Отворен ден во средното Коле Неделковски

- Учениците од Новогард во посета на Општина Велес

- Најдобрите наставници за 2013 та година

- Соработката на ССОУ Коле Неделковски со средно училиште од Новогард Полска е пример за прекугранична соработка и размена на искуства од образовниот процес

- Последни подготовки пред стартот на новата учебна година

- Свечено доделување на дипломите на учениците матуранти од ССОУ „Коле Неделковски“

- Прв училиштен ден и за неколку илјади средношколци. СОУ „Коле Неделковски“ одбележува годишнина од смрта на патронот

- Почетокот на наставата без проблеми, помалку првачиња од лани

- Учениците од ССОУ Коле Неделковски беа најдобри на Државниот натпревар во готварство

- Анес Алидини, мајстор за десерти

Вие сте на: Home Коле низ медиумите ССОУ „Коле Неделковски“ низ медиумите