KoleNedelkovski.edu.mk

Како изгледаше музичкиот хепенинг организиран од едно од најдобрите средни училишта во Македонија?

10325712 10152445651839662_5786071571867254331_n

По повод 24-ти Мај – денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“, средното стручно училиште „Коле Неделковски“ од Велес организираше музички хепенинг во градскиот младински парк (Велес) на кој настапи вокално инструменталниот ансамбал при училиштето како и КУД „Коле Неделковски“. Во рамките на музичкиот хепенинг беа преставени струките и профилите во ССОУ „Коле Неделковски“

Повеќе на Think.mk 

Вие сте на: Home Коле низ медиумите Како изгледаше музичкиот хепенинг организиран од едно од најдобрите средни училишта во Македонија?