KoleNedelkovski.edu.mk

Средното стручно Коле Неделковски од септември со нови насоки

kole-nedelkovski2fin

На денешниот отворен ден, училиштето, го посетија голем број ученици кои планираат таму да го продолжат образованието. Директорот на училиштето Валентин Елисковски очекува добра уписна година. „Денешниов ден е доволна причина за тоа. Доволно е што учениците дојдоа и видоа со што можат да се соочат во нивното понатамошно образование. Потоа се надевам голем дел од нив ќе се одлучат своето образование да го продолжат во нашето училиште“ рече Елисковски.

Повеќе на Дума.мк  

Вие сте на: Home Коле низ медиумите Средното стручно Коле Неделковски од септември со нови насоки