KoleNedelkovski.edu.mk

Зошто се повеќе треба да се избираат средните стручни училишта

10407956 10152457111529662_8168526597650726240_n

Коле Неделковски и оваа година ги отвори вратите за сите осмододеленци од Велес и околните населени места, а think.mk во целост ви пренесува како изгледаше тоа. Како и секогаш, Коле Неделковски им ги претстави образовните профили со што им понуди избор за упис на идните средношколци.

Повеќе на Think.mk 

Вие сте на: Home Коле низ медиумите Зошто се повеќе треба да се избираат средните стручни училишта