Подготовки на училишната одбојкарска екипа

Во тек се подготовките на училишната одбојкарска екипа(ж) под менторство на проф. Златко Здравковски за престојните регионални натпревари кои ќе се одржат на 04.04.2023 год. во градот Штип.