46 – ти Регионален натпревар по математика

46 – ти Регионален натпревар по математика за средно образование, 04.03.2023 год. ОСУ„ Јовче Тесличков “ – Велес
Александар Јордановски I год 61 поен
Андреј Арсов Iгод.50 поени
Мелани Трајковска Iгод.40 поени
Виолета Влахчева Iгод 27 поени
Матеј Стојанов II год. 48 поени
Симона Атанаскова II год 16 поени
На учениците кои продолжуваат понатаму им посакуваме успех.