Jавна трибина на тема: Родова еднаквост, резултати и предизвици

Посета на учениците од IV-5 на јавна трибина на тема: Родова еднаквост, резултати и предизвици по повод Меѓународниот ден на жените 8ми Март организиран од Секција на жени при Македонскиот полициски синдикат.