Акцијата за подготовка и делење на бело посно гравче

Денес на чист Понеделник 18.03.2024 година учениците од угостителската струка од ДСУ РЦСОО Коле Неделковски повторно се вклучија во акцијата за подготовка и делење на бело посно гравче и баклава во соработка со гостилница Боем. Традицијата продолжува.