Зонски натпревари во одбојка(ж) одржани во Валандово

На зонските натпревари во одбојка(ж) одржани во Валандово на кои настапија СОУ “Гоце Делчев” Валандово, ССОУ “Коле Неделковски” Велес и СОУ “Јосиф Јосифовски” Гевгелија првото место го освои екипата на нашето училиште и продолжува на регионални натпревари.