Изложба е во организација на Стрип центар на Македонијa

Учениците од паралелката 1-6, заедно со професорката по ликовна уметност Росана Теовска, ја посетија изложбата во ликовниот салон Велес. Изложбата е во организација на Стрип центар на Македонија а под покровителство на Општина Велес.