Меѓународен онлајн-натпревар по Англиски јазик

На ден 30.11.2022 во просториите на училиштето се одржа меѓународниот онлајн-натпревар по Англиски јазик ??, Best in English, на кој учество земаа повеќе од 800 училишта од Европа и светот. Во очекување на конечните ранг листи, нашите ученици постигнаа одлични резултати. Честитки до сите учесници.