Наставничка конференција со Милан Јовович

Денес ја завршивме оваа наставничка конференција со Милан Јовович кој ни ја раскажа приказната за успехот на компанијата Noredus , како за крај настапи гостинот изненадување писателот и новинар г-нот Вања Булиќ кој ни претстави неколку од своите дела и како почесен гостин додели награди на присутните. Три дена поминати со драги колеги, одлични презентации од еминентни експерти во својата област, се враќам побогат за многу искуство и нови пријателства.