Одбележан Шести Април Меѓународниот ден на спортот и мирот

Под мотото ,,Здравјето пред се” Денес се одбележа 6ти Април, Меѓународен ден на спорт и мир, како и по повод 7ми април, Светски ден на здравјето, ССОУ ,, Коле Неделковски”
заедно со VELES BIKING и во соработка со МВР Велес како и Наставници и ученици од основните школи, имавме заедничко дружење и споделување на искуства за возење велосипед.
Нашите ученици од угостителската струка придонесоа за денешниот настан да биде едно цело со вкусна свежа лимонада.
✅ССОУ ,,Коле Неделковски” училиште со иднина