Одиграни финални натпревари во Футсал машки и женски

На 1.11.2022 год. во организација на СУС Велес, во спортската сала Гемиџии во Велес се одиграа финални натпревари во Футсал машки и женски – средни училишта.
Првото место во женска конкуренција го освои СОУ “Гимназија Кочо Рацин“ ppдодека во машка конкуренција првопласирани се ССОУ “Коле Неделковски“.