Одржана обука за наставници на тема „Развој на бизнис концепт за зелени иновации“

Денес на Машинскиот факултет се одржа обука за наставници на тема „Развој на бизнис концепт за зелени иновации“. На обуката учествуваше проферсорката Елена Јосифоска.