Одржана работилница на тема: Простете за да ви биде простено!

Простете за ви биде простено!
Во рамките на проектот МИМО а по повод престојниот христијански празник Велики поклади, Прочка, беше одржана работилница на тема:Простете за да ви биде простено!
Активностите на работилницата ги реализираа координаторот на тимот Мира Ташкова, педагог Пандорче Јорданова и психолог Соња Пашоска со ученици од прва и трета година.
„Проштевајте и простено нека ви е!